Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Att genomföra en badrumsrenovering ger din bostad ett lyft samtidigt som det bidrar till en ökad hemtrivsel och att värdet på din fastighet ökar. När du ska utföra en badrumsrenovering ska du alltid anlita behöriga rörmokare, elektriker, plattsättare och snickare i Björbo eller din lokala ort. Kontakta oss på Åkergårdarnas Alltjänst, dina snickare i Västerdalarna så kan vi presentera en helhetslösning för din badrumsrenovering.

 

När du överlåter totalentreprenaden för din badrumsrenovering till oss på Åkergårdarnas Alltjänst kan du vara säker på att endast behöriga hantverkare med våtrumscertifikat utför arbetet. Det betyder att arbetet utförs med rätt material och enligt gällande branschregler. Kontakta våra skickliga snickare i Västerdalarna för fri konsultation. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i nedan formulär så ser våra snickare i Dala-Floda till att kontakta dig så snart som möjligt. Med en personalstyrka på 10 personer är det få uppdrag vi inte kan ta oss ann! Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offert.