Vad är det för pris på ett renoveringsarbete i Dalarnas län?

Priset på renoveringsarbete kan skilja sig åt rejält beroende på vad du behöver hjälp med. Saker som spelar in är bland annat ditt behov, hur stor area du ska renovera samt vad det är som ska fixas. Om du vill ha ett professionellt utfört arbete är det viktigt att du är noga med vilka hantverkare du väljer att anlita. Innan du kontaktar hantverkare för en offert bör du tänka igenom:

  • Vad som ska renoveras
  • Vilket resultat du önskar
  • Hur stor budget du har

Svårt att sätta pris utan genomgång

Ett seriöst företag har svårt att sätta ett exakt pris innan de kollat på projektet. Även om du ger mycket information om vad som ska göras är det svårt att ange en exakt kostnad utan att ha sett vad de ska arbeta med. Vi väljer därför att göra hembesök för att kunna ge ett korrekt prisförslag för att du som kund ska bli nöjd innan avtalet skrivs.

Det är viktigt att du som kund får en specificerad offert där du kan se vilka kostnaderna är för material, transport och arbetskostnad

Du bör också få en tidsplan där du kan se hur lång tid renoveringen beräknas ta, då det är någonting som påverkar livet. Även om det är badrummet, köket eller hela huset/lägenheten som ska renoveras är det viktigt att ha koll på planerna.

Utnyttja ROT-avdraget med hjälp av oss snickare i Västerdalarna

När du renoverar ditt hus eller din lägenhet kan du utnyttja ROT-avdraget för att få ett lägre pris. Avdraget gäller dock inte totalkostnaden för din renovering utan enbart på arbetskostnaderna för hantverkarna. Det är viktigt att du får en specificerad offert så att du får bättre koll på vad arbetskostnaden ligger på. 

Vi på Snickare Västerdalarna är noga med att alltid ge våra kunder en specificerad offert

Som mest kan du få 50 000 kronor i ROT-avdrag på ett år och för att kunna få avdraget måste du ha betalat in ett visst belopp i skatt under året. Avdraget ligger på maximalt 30 procent av arbetskostnaden för din renovering. Tänk på att de 50 000 kronorna både gäller ROT och RUT-avdragen, du kan alltså inte utnyttja 50 000 för vardera avdrag per år.


Kontakta oss för kostnadsfri offert

Om du är i behov av snickare i Västerdalarna för renoveringsarbete i exempelvis Mockfjärd eller Björbo kan du kontakta oss via formuläret på hemsidan. Vi erbjuder kostnadsfri offert och hembesök innan vi påbörjar arbetet. Alla våra snickare har gedigen erfarenhet och vi använder oss enbart av de bästa materialen som marknaden har att erbjuda. Vi erbjuder rådgivning till alla som är i behov av en renovering i Västerdalarna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i nedan formulär så ser våra snickare i Dala-Floda till att kontakta dig så snart som möjligt. Med en personalstyrka på 10 personer är det få uppdrag vi inte kan ta oss ann! Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offert.