Om oss på Åkergårdarnas Alltjänst

Om oss på Åkergårdarnas Alltjänst

När du vill vara säker på att arbetet utförs säkert, korrekt och enligt gällande branschregler kan du vända dig till oss som har kunniga snickare i Björbo.

Sedan år 2010 har vi utfört tjänster åt företag och privatpersoner vilket gett oss massor av nöjda kunder genom åren. Vi har yrkesutbildade snickare i Björbo som har många års erfarenhet inom branschen och som vet vad som krävs för att överträffa våra kunders förväntningar för att uppnå 100 % kundnöjdhet. Det borgar för att vi även kommer att kunna göra dig till en av våra nöjda kunder.

 

Trygga renoveringar med våra snickare i Västerdalarna

När du ska utföra en totalrenovering av din bostad kan vi åta oss totalentreprenaden. Våra snickare i Västerdalarna ser till att uppdraget utförs av behöriga hantverkare och gör löpande kvalitetskontroller så arbetet genomförs enligt gällande branschregler och med godkänt material. Våra medarbetare innehar alla nödvändiga certifikat, exempelvis för våtrumsbehörighet. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina byggprojekt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i nedan formulär så ser våra snickare i Dala-Floda till att kontakta dig så snart som möjligt. Med en personalstyrka på 10 personer är det få uppdrag vi inte kan ta oss ann! Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offert.

Hur kan vi hjälpa dig?

Få kontakt

Här hittar du oss på webben