Vilken typ av skylift ska jag hyra? Snickare i Dala-Floda tipsar!

Ska du utföra arbeten på din fasad eller ska du lägga nytt tak kan du vända dig till oss som har skylift och tegeltransportör för uthyrning. Vi har också skickliga snickare i Västerdalarna som kan hjälpa dig med din fastighetsrenovering och din takomläggning.

Att hyra en skylift kan vara väldigt smidigt då du ska utföra arbeten på din fastighet som exempelvis målning, renovera fönster eller byta vindskivor. Många hyr också skylift då de ska utföra arbeten i trädgården som exempelvis då de ska beskära träd eller fälla ett träd. Det krävs ingen behörig för att använda en skylift, däremot ett gott omdöme. Nedan kan du hitta mer information om vilka krav som ställs då du ska hyra och använda dig av en skylift.

 

Om du behöver en mindre skylift för arbete på höjder upp till 16 meter kan du kontakta oss på Åkergårdarnas Alltjänst, dina snickare i Dala-Floda, för mer information om oss och våra tjänster. Vi har också duktiga snickare i Dala-Floda som kan hjälpa dig med dina fasadarbeten.

 

Välj typ av skylift 

När du ska välja skylift bör du välja en modell som går att använda på de höjder som du behöver komma åt. För arbete på en privatbostad räcker oftast en mindre skylift som når upp till 16 meter. Det finns också större skyliftar som är fastmonterade på bilar eller lastbilar och som vanligtvis används för arbeten på hög höjd eller då arbeten ska utföras på flera olika platser.

 

Behörighet för att framföra en skylift

För att köra en bil som har en släpvagnslift anslutet krävs behörighet B. För att köra en bil med fast monterad skylift krävs behörighet B för en totalvikt upp till 3,5 ton. Behörighet C krävs för ett fordon som har en totalvikt som överstiger 3,5 ton, om inte lastbilen är registrerad som Epa-traktor, då räcker det med bilkörkort. För att använda själva skyliften krävs ingen behörighet. Dock gäller, som med allt annat, att skyliften används med gott omdöme. Som privatperson omfattas man inte heller av arbetsmiljöverkets regler, som kan ställa andra krav på behörighet.

 

Vårt företag hyr ut skylift till privatpersoner i Dala-Floda

Ska du renovera din fasad eller utföra andra arbeten där du behöver komma åt på högre höjder kan du hyra skylift av oss. Vi har också en tegeltransportör som du kan hyra då du ska lägga om taket. Åkergårdarnas Alltjänst är ett företag med snickare från Dala-Floda som utför tjänster åt privatperson och företag som bland annat nybyggnationer som altaner, takbyte, fönsterbyte och renoveringar.

 

Våra snickare i Västerdalarna är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan åta oss alla typer av arbeten, även de som kräver mer kreativa lösningar. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt byggprojekt. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i nedan formulär så ser våra snickare i Dala-Floda till att kontakta dig så snart som möjligt. Med en personalstyrka på 10 personer är det få uppdrag vi inte kan ta oss ann! Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offert.