Därför är våtrumsbehörighet viktigt - Snickare i Björbo förklarar

När du ska renovera badrum eller annat våtrumsutrymme ska du alltid anlita professionella snickare i Björbo eller din lokala ort som har våtrumsbehörighet. Då kan du vara trygg med att arbetet blir utfört på ett säkert och korrekt sätt samt med högsta kvalitet.

Har du tröttnat på ditt omoderna badrum eller är det dags att utföra en badrumsrenovering för att byta vatten, avlopp och samtidigt lägga ett nytt tätskikt? Då kan du kontakta oss på Åkergårdarnas Alltjänst, vi är snickare från Västerdalarna som kan erbjuda dig en helhetslösning med behöriga rörmokare, elektriker, plattsättare och snickare från Björbo som har våtrumsbehörighet. Åkergårdarnas Alltjänst är ett byggföretag som utför tjänster åt privatpersoner och företag i Västradalarna med omnejd. 

Här förklarar våra snickare från Björbo varför du bör anlita hantverkare som har våtrumsbehörig då du ska renovera ditt badrum.

 

Vad är våtrumsbehörighet?

Våtrumsbehörighet är något som man kan erhålla då företaget är ett auktoriserat företag som är medlem i en organisation som certifierar hantverkare. Alla typer av hantverkare kan erhålla våtrumsbehörighet, ofta med inriktning på respektive hantverkares arbetsområde. 

Främst innebär en våtrumsbehörighet att hantverkaren har den kunskap som krävs för att utföra arbeten med tätskikt och material i våtrumsutrymmen. En hantverkare som har våtrumsbehörighet utför arbetet enligt gällande branschregler och med godkänt material.

 

Ansvarsförsäkring för arbete i våtrum

Hantverkare som har våtrumsbehörighet och ansvarsförsäkring innebär en större trygghet för beställaren. Om det senare uppstår skador som kan hänvisas till det utförda arbetet träder ansvarsförsäkringen in och ersätter de skador som uppstått. Om man anlitar en hantverkare som inte har våtrumsbehörighet och det senare uppstår skador finns det en risk att ditt försäkringsbolag inte ger ersättning för skadorna. Då får du själv bekosta arbetet med att reparera skador och återställa badrummet.

 

Fördelar med att anlita hantverkare med våtrumsbehörighet

  • Arbetet utförs enligt strikta branschregler för högsta kvalitet.
  • Endast godkänt material får användas.
  • Ansvarsförsäkring träder in om det uppstår framtida skador.
  • När arbetet är utfört av hantverkare med våtrumsbehörighet slipper du framtida problem från ditt eget försäkringsbolag om det uppstår en vattenskada senare.
  • Om du kan uppvisa ett våtrumsintyg som bevisar att arbetet är utfört av behöriga hantverkare kan det öka värdet på din bostad.

 

Anlita snickare i Björbo med våtrumsbehörighet

Åkergårdarnas Alltjänst är ett byggföretag som utför tjänster som byggnationer, renoveringar och uthyrning av skylift åt privatpersoner och företag. Våra yrkesutbildade snickare i Västerdalarna har våtrumsbehörighet vilket innebär att de har rätt att utföra arbeten i exempelvis ett badrum. När du anlitar oss för din badrumsrenovering kan du alltid vara trygg med att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med ett tillfredställande resultat. Du kan använda formuläret på vår sida om du vill boka ett kostnadsfritt möte där vi kan inspektera ditt projekt och bistå dig med konsultation. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i nedan formulär så ser våra snickare i Dala-Floda till att kontakta dig så snart som möjligt. Med en personalstyrka på 10 personer är det få uppdrag vi inte kan ta oss ann! Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offert.