Ta hjälp av våra pålitliga snickare i Mockfjärd

Ska du renovera din bostad eller bygga nytt garage kan du kontakta oss som har skickliga och pålitliga snickare i Mockfjärd som vet hur arbetet ska utföras för ett perfekt resultat. Dessutom får du alltid trygga garantier på vårt arbete som säkerhet för vårt arbete.

Ska du renovera ditt badrum, utföra en köksrenovering eller behöver du utföra ett takbyte så kan du vända dig till oss som har pålitliga och noggranna snickare i Mockfjärd. Att anlita ett seriöst byggföretag som har professionella snickare för ditt byggprojekt innebär en stor trygghet. Dels att arbetet utförs på ett korrekt sätt med rätt material, enligt rådande branschregler, men också med ett förstklassigt resultat. Det innebär också att du får garantier på arbetet så att du kan vara trygg även efter att projektet är avslutat.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information då du vill få hjälp av skickliga snickare i Mockfjärd.

 

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning

Vill du få hjälp med en köksrenovering, badrumsrenovering eller något annat projekt som involverar flera olika hantverkare kan vi erbjuda dig en helhetslösning för ditt byggprojekt. Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt vilket innebär att vi ansvarar för att koordinera arbetet med de olika hantverkarna. 

Vi samarbetar med ett flertal lokala byggföretag inom alla typer av yrkeskategorier vilket gör att vi ser till att arbetet utförs enligt gällande branschregler och av behöriga hantverkare. Det borgar för att arbetet utförs korrekt och med ett perfekt resultat. Dessutom får du bara en kontaktperson som ansvarar för att arbetet fortlöper enligt plan så att det blir avslutat i tid.

 

ROT-avdrag direkt på fakturan

När du anlitar oss som privatperson så får du alltid ROT-avdraget krediterat direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengar. Det innebär också att vi tar hand om all kommunikation med Skatteverket. För att du ska kunna göra ett ROT-avdrag krävs det att du äger fastigheten, att du är myndig, att din fastighet är minst 5 år gammal och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. 

ROT-avdraget innebär att du kan göra ett avdrag på våra arbetskostnader med 30 %, upp till maximalt 50 000 kronor per år.

 

Kontakta oss för mer information

När du behöver hjälp med byggnation eller renovering i Dalarna kan du kontakta oss på Åkergårdarnas Alltjänst som har yrkesutbildade snickare i Västerdalarna. Vi åtar oss både större som mindre projekt åt både företag och privatpersoner i Dalarna med omnejd. Självklart innehar vi F-skattesedel och försäkringar och lämnar dessutom alltid garantier på vårt arbete.

Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt projekt och lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris, utan att du förbinder dig för något. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i nedan formulär så ser våra snickare i Dala-Floda till att kontakta dig så snart som möjligt. Med en personalstyrka på 10 personer är det få uppdrag vi inte kan ta oss ann! Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offert.